Analizlerimiz

Hücre Kültürü-Sitotoksisite Testi-Antioksidan Aktivite

Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, farmasötik ürünlerde, temizlik malzemelerinde, biyosidal ürünlerde ve içeriklerinde kullanılan çeşitli kimyasallarda gerçekleştirilen önemli ve zorunlu güvenlik testlerinden biridir.

 

Mikrobiyoloji Analizleri

Mikroorganizmaların antibiyotiklere duyarlılığının saptanmasında kullanılan antimikrobiyal yöntemlerdir. Sağlık, gıda ve tarım gibi alanlarda mikrobiyolojik testler, ürün güvenliğinin önemli bir parametresidir.

 

Gen Analizleri (Rt-Pcr / Elektroforez)

Pcr testi sağlık, gıda ve tarım gibi sektörlerde birçok kullanım alanına sahiptir. Moleküler tanı yöntemleri arasında duyarlılığı en fazla olan tekniktir. Elektroforez ise dna ve diğer biyomoleküllerin ayrılması ve analizi için kullanılmaktadır.

 

Protein Analizleri/Protein Array/Elısa Testi

Tıp ve biyoteknoloji alanlarında kullanılan peptit, protein, hormon, antijen ve antikor konsantrasyonu ölçmek ve tespit etmek için yapılan bir analiz yöntemidir.

 

Bitkisel Ekstraksiyon-Doğal Boya Üretimi

Gıda, ilaç, kozmetik, tekstil ve oyuncak sektöründe kullanılmak üzere bitkilerin kök, kabuk, dal, yaprak, meyve, tohum ve çiçeklerinden ekstraksiyon yöntemi ile doğal boyaların elde edilmesidir.

 

Probiyotik Ürün Geliştirme

Probiyotikler insanlarda bağırsak florasında yaşayan, sindirime yardımcı olan bakterilerdir. Korucuyu bağırsak bariyerini sağlamlaştıran probiyotikler, sindirim sistemi yanı sıra, bağışıklık fonksiyonuna destek olur ve iltihaplanmayı kontrol altında tutarak vücut sağlığını korurlar.